Ποιοι Είμαστε

Ποιοι Είμαστε

Το 2014, «γεννιέται» στα ΧΑΝΙΑ ένα νέο κατάστημα ψιλικών – παιχνιδιών. Λέγεται ΨΙΛΟΛΟΙΔΙΑ , είναι φτιαγμένο με πολύ μεράκι, χαρά, φαντασία και κερδίζει αμέσως την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Σημερα, 7 χρόνια μετά, το κατάστημά μας παραμένει  Νο1 στις καρδιές μικρών και μεγάλων, τόσο για την τεράστια ποικιλία προϊόντων, όσο και για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μας.

Εποχιακά, διακοσμητικά, είδη σπιτιού, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, είδη δώρων, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, είδη ατομικής φροντίδας, υποδήματα, τσάντες, ρούχα, αξεσουάρ κινητών, είναι λίγοι μόνο από τους θησαυρούς που θα βρείτε στα ΨΙΛΟΛΟΙΔΙΑ.

Έχοντας αποκτήσει πλέον την απαραίτητη εμπειρία προχωρήσαμε στην δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος ΨΙΛΟΛΟΙΔΙΑ mini department store. Στο ΨΙΛΟΛΟΙΔΙΑ mini department store εκτός από τα προϊόντα του φυσικού μας καταστήματος, θα βρείτε μια τεράστια συλλογή από μικροαντικείμενα – προϊόντα καθημερινής χρήσεως, στις καλύτερες τιμές.

ΣΤΟΧΟΣ μας ειναι:  Ο εμπλουτισμός της ποικιλίας των προϊόντων μας, σύμφωνα με τις διαρκώς εξελισσόμενες τάσεις της αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές , για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.