Πληρωμές – Ασφάλεια

Τα Ψιλολοΐδια σας παρέχουν τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό

Eφόσον μας γνωστοποιήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ότι επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση το ποσό, τότε άμεσα σας στέλνουμε τον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μετά την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό.

Θα λαμβάνετε άμεσα το παρακάτω μήνυμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Αγαπητέ πελάτη, παραλάβαμε την παραγγελία σας ευχαριστούμε.
Το τμήμα παραγγελιών θα επαληθεύσει τη διαθεσιμότητα όλων των κωδικών και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.
Παρακαλούμε μη καταθέσετε τα χρήματα εως ότου λάβετε τηλεφώνημα μας, όπου θα σας γνωστοποιήσουμε το επιβεβαιωμένο τελικό ποσό πληρωμής

Πληρωμή με αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής είναι 1,50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ’ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε ικανός, τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αξιώσει από τον κηδεμόνα ή εποπτεύοντα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από ανίκανα πρόσωπα.